نانو بیو ربات های الکتریکی Nano Bio Robot را بر اساس (دی اُکسی ریبوزیم های مصنوعی) دکترای نانو _ میکرو الکترونیک 

پژوهشگر و نویسنده:  دکتر  (  افشین رشید)




نکته : آنزیم های DNA به نام دئوکسی ریبوزیم ها ، تحت شرایط خاص ، می توانند پیوند ها را در یک رشته RNA جدا کنند. اصطلاحاً نانو ربات ها را بر اساس دی اکسیریبوزیم های مصنوعی  ایجاد میگردد.

نانو ربات مبتنی بر DNA یا (DNA-based nano-robot) از دو قسمت تشکیل شده است: یک (بخش تشخیصی) و (یک بخش درمانی) ، بخش درمانی یک رشته RNA بیماریزا را از بین می برد: هر چه بیشتر آن را از بین ببریم. پروتئین مضر کمتری تولید می شود. قسمت دوم ربات این امکان را می دهد. سلول های بیماریزا را تشخیص دهیم و اگر یک مولکول RNA" نادرست "در سلول وجود داشته باشد ، این ماده با یک الیگونوکلئوتید اصلاح شده شیمیایی متصل می شود ، که به طور مصنوعی وارد سلول می شود ، آن را می شکافد و یک فلورسانس اتفاق می افتد.نانو ربات مبتنی بر DNA یا (DNA-based nano-robot) به عنوان "سوئیچ مولکولی" برای القای تقسیم سلولی عمل می کند. نانو روبات قادر به شناسایی یک رشته RNA بیماریزا و از بین بردن آن میباشد.





نانو ربات مبتنی بر DNA یا (DNA-based nano-robot) امکانات جدیدی را برای استفاده از DNA فراتر از هدف ژنتیکی و بیولوژیکی آن ایجاد کرده و آن را به ماده ای شبیه لگو برای ساخت اجسامی تبدیل کرده است که قطر آنها فقط چند میلیاردم متر (مقیاس نانو) است. مواد مبتنی بر DNA در حال حاضر برای کاربرد های مختلفی استفاده می شود ، از الگوهای دستگاه های نانو الکترونیکی گرفته تا نانو ربات مبتنی بر DNA یا (DNA-based nano-robot) مورد استفاده قرار میگیرد.نانو روبات های DNA یا nanorobot DNA به عنوان ابزاری جدید برای  نانو بیولوژیکال و با توانایی بهبود تحویل و اثر ضد سرطان داروهای مختلف ظهور کرده اند. نانو ساختار های DNA یکی از امیدوار کننده ترین نانوحامل ها در نظر گرفته شده است.  یک nanorobot DNA مبتنی بر چارچوب مبتنی بر چارچوب را برای تخریب لیزوزومی انتخابی پروتئین های خاص  بر روی سلول های ترمیمی انجام میگیرد.





نتیجه گیری: 

آنزیم های DNA به نام دئوکسی ریبوزیم ها ، تحت شرایط خاص ، می توانند پیوند ها را در یک رشته RNA جدا کنند. اصطلاحاً نانو ربات ها را بر اساس دی اکسیریبوزیم های مصنوعی  ایجاد میگردد.

پژوهشگر و نویسنده:  دکتر  (  افشین رشید)

دکترایِ  تخصصی نانو _ میکرو الکترونیک