میکرو بیو چیپ ژِنوم Genome microbiochip (ساختار و عملکرد ) دکترای نانو _ میکرو الکترونیک
پژوهشگر و نویسنده: دکتر ( افشین رشید)
نکته : مزایای فن آوری میکرو بیو ریز آرایه های چند پارامتری را می توان با سرعت و حساسیت سیستم های مبتنی بر سلول برای ایجاد میکرو بیو چیپ ژِنوم Genome microbiochip ترکیب کرد.
میکرو بیو چیپ ژِنوم Genome microbiochip ، یک وسیله نانو الکترونیکی زیستی و میکرو آرایی ، به طور گسترده تجزیه و تحلیل ژنومی ،پرتئومیک و عملکردی در مقیاس بزرگ را انجام میدهد. میکرو بیو چیپ ژِنوم Genome microbiochip به طور عمده شامل سه نوع است: DNA ریز آرایه، ریز آرایه پروتئین، و میکرو سیالی تراشه. با ادغام سیستم های ریزآرایی و میکروسیالی ، یک سیستم آنالیز میکرو _ نانو توتال که اغلب به آن سیستم آزمایشگاهی (نانو بیو تراشه) گفته می شود ، تولید می شود. پیشرفت های فناوری نانو به طور مداوم باعث کاهش اندازه نانو بیوشیمی شده است که به نوبه خود هزینه تولید را کاهش داده و توانایی توان بالای آن را افزایش داده است. با توجه به مزایای کم هزینه ، توان بالا و نانو مینیاتوریزاسیون ، این فناوری از پتانسیل بسیار خوبی برخوردار است.بزرگترین مزیت آرایه های DNA ، سرعت و توان بالای آن است و در کاربرد های مختلف ژنومی از جمله تجزیه و تحلیل به وسیله نانو ذرات الکتریکی میکرو بیو چیپ ژِنوم Genome microbiochip میباشد.تراشه های میکرو بیو چیپ ها ، به ویژه ریز آرایه های عملکردی، برای مطالعه خصوصیات بیولوژیکی اساسی مانند بررسی برهمکنش سلول ها یا سایر مولکولها مورد استفاده قرار می گیرد.
میکرو بیو چیپ ژِنوم Genome microbiochip قادر به انجام انواع مختلفی از تجزیه و تحلیل شیمیایی و سلولی ، جداسازی و واکنش هستند. میکرو بیو چیپ ژِنوم Genome microbiochip یکی از سریعترین مناطق در حال رشد میکرو ساخت است و توسعه فناوری نانو است و بسیاری از فناوری ها را برای توسعه برنامه های کاربردی در طیف گسترده ای از رشته ها از جمله آنالیز و تشخیص در سلول ها به وسیله نانو ذرات انجام میگیرد.ریز آرایه ها بر اساس مفهوم هیبریداسیون ، اتصال cDNA ، رشته های DNA مکمل حاصل از RNA نمونه ، به رشته های DNA مصنوعی ساخته شده اند. در ریزآرایه نمونه اولیه ، رشته های مصنوعی به یک تکیه گاه کوچک و محکم متصل می شوند. این پشتیبانی - بیوشیمی - را می توان با هزاران کاوشگر یا عوامل مختلف ضبط تولید کرد.
پژوهشگر و نویسنده: دکتر ( افشین رشید)
دکترایِ تخصصی نانو _ میکرو الکترونیک