(برنامه نویسی سی شارپ) مدیریت خطا Handling Exception در #C (مهندسی برق _ الکترونیک)

پژوهشگر و نویسنده:  دکتر (  افشین رشید )

نکته : در هر برنامه ای، همواره خطاهایی رخ داده و اجرای امور با مشکل مواجه می شود. در زبان #C ،کامپایلر هوشمند و کارآمدی در اختیار ما قرار داده شده که به کمک آن می توانیم از برخی اشتباه رایج جلوگیری کنیم. 

البته که برنامه همه خطاهای کد را نخواهید دید و در چنین مواردی، چهارچوب کاری NET ،.یک خطا یا Exception اعلام کرده تا به ما بگوید جایی در کد دارای اشکال است.با وارد کردن آیتم هایی بیش از تعداد تعیین شده برای آرایه، می توان برنامه را با خطا مواجه کرد.

public class Class1 { public void ThrowHandledException() { try { throw new AccessViolationException(); } catch (AccessViolationException ave) { Console.WriteLine("caught exception" + ave.Message); } } public void ThrowUnhandledException() { throw new AccessViolationException(); } }

وقتی در محیط یک IDE مثل Studio Visual کد فوق را اجرا کنید، برنامه چند راه حل یا توضیح را درباره خطای رخ داده، اعلام می کند. اما اگر بخواهید برنامه را با دابل کلیک بر روی فایل EXE آن اجرا کنید، یک خطای نامفهوم برایتان رخ داده و اجرای فایل متوقف می شود.

یک بخش جدید را به ساختار دستوری catch-try اضافه کرده ایم. به وسیله خاصیت Property-Message یک توضیح قابل فهم را درباره خطا مشاهده می کنیم. Exception رایج ترین نوع خطا در هنگام اجرای برنامه های #C است. قوانین خطایابی در زبان متنی شارپ به ما می گوید همواره بایستی از EXCEPTION که کمترین احتمال رخ دادن را دارند.به دلیل این که ویژوال استودیو خطای مدیریت نشده را به ما اعلام کرد. اما اگر شک دارید، خطا کدام است، معمولاً شرح خطا یا Exception توسط برنامه #C بیان می شود.

پژوهشگر و نویسنده:  دکتر (  افشین رشید )